Ekstra fridag

Hei dere! Denne fredagen har vært så deilig og rolig frem til nå. Jeg var tidlig oppe, men har tatt det rolig i hele dag og bare lest litt psykologi og vasket noen klær. De to siste ukene nå har jeg gått rundt med en sinnsyk hoste så det var virkelig godt med en ekstra fridag til å slappe av og forhåpentligvis bli helt frisk. Heldigvis har det blitt bedre de siste dagene, men det er vanskelig å bli helt frisk når man må på skolen og jobbe med svært få muligheter til å slappe av. Så nå skal jeg bare lese litt videre før jeg kan ta meg helg med god samvittighet med masse smågodt og film i kveld. God helg til dere, håper dere får en bra helg med hva enn dere skal så skrives vi snart♥ Noen andre som er blitt forkjøla nå? Hva skal dere i dag? PS:Husk at jeg har en spørsmålsrunde gående så gjerne legg igjen spørsmålet ditt i kommentarfeltet under eller i Q&A inlegget HER.

 

4 kommentarer Skjul

Charlotte

04.09.2015 kl.14:51

God bedring :) Håper du blir bedre snart! Kjedelig å være dårlig.. Er heldigvis frisk som en fisk akkurat nå!
Kat

04.09.2015 kl.15:05

God bedring til deg :) selv har jeg klart å holde meg unna å bli syk så langt, men det varer nok ikke lenge! Ha en flott helg :)
Rikke Holm Andersen

04.09.2015 kl.17:58

Charlotte: Tusen takk! :D
Rikke Holm Andersen

04.09.2015 kl.17:59

Kat: Tusen takk! :D Får krysse fingrene for at du ikke blir syk, selv om det er fort gjort nå om høsten. Ha en flott helg du også!

Skriv en ny kommentar

Rikke Holm Andersen

Rikke Holm Andersen

Jeg heter Rikke Holm Andersen, er 20 år og studerer økonomi og ledelse. Her på bloggen deler jeg alt fra hverdagen min til tanker og meninger. Håper dere liker bloggen! E-post: rikkehablogg@hotmail.com Instagram: rikkeholmandersen

hits