Eksamenslesing & hjemmespa

Hei dere! Denne søndagen har gått til lesing til eksamen og litt "hjemmespa". Har akkurat tatt en god dusj med hårkur og smurt på et nytt lag med selvbrunig. Hater virkelig å være blek, så da må litt selvbruning til. Kjøpte en fra St. Tropez for et par måneder siden og er helt frelst, den legger seg helt perfekt og i tillegg er det en ekspress selvbruning så slipper å sove med den. Trenger bare ha den på i 3 timer så skyller jeg en av og det passer meg perfekt. Akkurat nå har jeg en liten pause, men tenkte å hive meg over bøkene snart, også lakke neglene i samme slengen. Når det er rett før eksamen får man kombinere hjemmespa med eksamenslesing, haha. Ha en fin søndag, så skrives vi snart!♥ Hva har dere gjort i dag? Bruker dere også søndager til litt hjemmespa?

2 kommentarer Skjul

lisarorvik

08.11.2015 kl.16:25

Kjempe fint innlegg. Ønsker deg en strålende dag ( jeg har konkurranse ukas blogg, bli gjerne med)
Søtmonsen :))

08.11.2015 kl.19:56

Det er jo så digg å kunne stelle litt med seg selv en gang i blant :D Ansiktsmaske og kremer er jo så herlig og forfriskende noen ganger ^^ Ha en fortsatt fin søndag :)

Skriv en ny kommentar

Rikke Holm Andersen

Rikke Holm Andersen

Jeg heter Rikke Holm Andersen, er 20 år og studerer økonomi og ledelse. Her på bloggen deler jeg alt fra hverdagen min til tanker og meninger. Håper dere liker bloggen! E-post: rikkehablogg@hotmail.com Instagram: rikkeholmandersen

hits