Hvem trenger vel søvn?

Hei dere! Jeg bare kikket innom en kjapp tur for å bare si at det blir ikke noe ordentlig oppdatering i dag. Vi jobber med eksamen som jeg har nevnt tidligere og den skal leveres i morgen så i dag blir hele kvelden satt av til å skrive ferdig. Vi haret par sider igjen så blir nok en lang kveld med lesing ogskriving dessverre, menhvem trenger vel søvn. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg ser frem til å få levert denne eksamenså har jeg en mindre ting å tenke på. Uansett lover jegå vise dere helgens innkjøp i morgen, så vi skrives da. Ha en fin tirsdag videre!♥ Noen andre som stresser med eksamen?

Eksamenslesing & hjemmespa

Hei dere! Denne søndagen har gått til lesing til eksamen og litt "hjemmespa". Har akkurat tatt en god dusj med hårkur og smurt på et nytt lag med selvbrunig. Hater virkelig å være blek, så da må litt selvbruning til. Kjøpte en fra St. Tropez for et par måneder siden og er helt frelst, den legger seg helt perfekt og i tillegg er det en ekspress selvbruning så slipper å sove med den. Trenger bare ha den på i 3 timer så skyller jeg en av og det passer meg perfekt. Akkurat nå har jeg en liten pause, men tenkte å hive meg over bøkene snart,også lakke neglene i samme slengen. Når det er rett før eksamen får man kombinere hjemmespa med eksamenslesing, haha. Ha en fin søndag, så skrives vi snart!♥ Hva har dere gjorti dag? Bruker dere også søndager til litt hjemmespa?

Som jeg fryktet

Hei dere! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med Modern Family rullende på tv-skjermen, julebrus i glassetog to gode burgere foran meg. Jeg erhjemmealene i kveldså da laget jeg middag til meg selv og koser meg barei mitt eget selskap. Nevnte tidligere i dag at jeg skulle en tur til byen ogsom jeg fryktet ble det noen innkjøp. Fikk dratt med meg litt frabåde Bik Bok og H&M sågledermeg til å vise dere det i morgenTenkte bare å oppdatere dere litt, men nåskal jeg legge fra meg pc'n oghive nedpåmatenog kose meg videre i mitt eget selskap så får dereha en fin lørdagskveld!♥ Hva gjør dere i kveld?

Helt tragisk

Hei dere! I skrivende øyeblikk sitter jeg i sengen og chiller med treningstøyet, julemusikk og smågodt. De siste månedene har treningstøyet mitt gått fra å bli brukt til trening til å nå være min versjon av antrekket du har på deg når duslapperavhjemme og spiser snop en lørdag. Det er helt tragisk i grunn, men håper det ikke bare er meg så slipper jeg den dårlige savnvittigheten, haha. Håper hvert fall dere har en fin lørdag og koser dere masse i dag. Jeg tenkte å ta en liten tur til byen etterpå for å se om jeg finner noe fine plagg til høsten og vinteren. Har fått en 30%-kupong på et helt kjøp på Bik Bok så bør nesten utnytte den før den går ut, eller hva? Bortsett fra det bør jeg skrive litt på eksamen, men vi får se hva jeg gidder, haha. Er ikke akkurat det som frister mest når solen skinner ute, men må vel bareta meg i nakkeskinnet. Uansett så får dereha en fin dag, så skrives vi snart igjen!♥ Hva skal dere i dag?

Halleluja-stemning

Hei dere! Nå er det fredag og det betyr endelig litt fri, hurra for det! Dagene går virkelig i ett og jeg har ganske hektiske dager, så denne helgen skal jeg bare slappe helt av og kose meg med god mat og masse snop. Merker hvor mye mer jeg setter pris på helgen når ukedagene ellers er fylt opp fra morgen til kveld. Når fredagen kommer da er det halleluja-stemning i huset for å si det sånn, haha. Ha en fin fredag så skrives vi snart igjen!♥ Hva skal dere i helgen?

Etterlengtet fridag

Hei dere! I dag har jeg hatt en veldigetterlengtet fridag, hvert fall fra alt som har medskole og jobb å gjøre. For første gang på lengehar jeg ikke hatt noen oppgaver eller innleveringer i dag så da har min "fridag" blitt brukt til ordentlig vasking og rydding av soverommet og badet. Har tenkt på å gjøre det i sikkert snart to uker nå, men jeg er en mester i å utsette ting jeg burde gjøre, haha. I dag hadde jeg dessverre ingen unnskyldninger for å la være så da var det bare å dra på seg gummihanskene og skure i vei. Det er så sinnsykt kjedelig å gjøre sånt, men når du kan legge deg om kveldenmednytt og rent sengetøy og duften av grønnsåpe i rommet så er det så absolutt verdt det. Så i skrivende øyeblikksitterjeg i sengen og unner meg en liten pausefør jeg må kaste meg over bøkene forå lese litt. Eksamen nærmer seg skremmende fort så må virkeligutnytte sånne fridager somi dag.Heldigvis er det heller ikke lenge til juleferien, så får bare bite tennene sammen og lese forharde livet.De...

Travle dager

Hei dere! Da var det så vidt over en måned siden jeg pratet med dere sist, men jeg har vært så opptatt med skole og jobb. Som dere vet studerer jeg på høgskolen her i Hønefoss og har hatt innlevering etter innlevering de siste ukene, i tillegg til å jobbe mellom 4-5 ganger i uken. Av sånne uker så blir det virkelig ikke mye overskudd til å gjøre noe annet, men endelig begynner ting å roe seg litt og jeg kan endelig ta opp igjen bloggingen. Hurra for det! I skrivende øyeblikk sitter jeg og planlegger noen innlegg jeg vil skrive, men tar gjerne i mot tips fra dereogså. Føler jeg har mye på hjertet om dagen så jeg skal bli flinkere til å prioritere til å skrive det ned og dele det med dere. Håper dere har en fin tirsdag så skrives visnart igjen! ♥ Har dere hattmye ågjøre på skolen? Noen innlegg dere vil se?

Dagene flyr

Hei dere! Når jeg kikket innom nå så jeg plutselig at jeg ikke hadde oppdatert dere på et par dager, wopsi. Dagene de siste ukene har flydd forbi med jobb og skole så bloggen har blitt helt glemt bort. Eller jeg har ikke glemt den helt bort for jeg har tenkt på flere innlegg og videoer jeg vil lage fremover, men å komme meg rundt til å oppdatere har blitt helt glemt bort. Høgskolen er virkelig mye mer krevende enn VGS så deter mye å sette seg inn i og gjøre uten at noen faktisk passer på at du gjør det du skal. I tillegg jobber jeg tre dager i uken så prøver fortsatt å lære meg og prioritere tiden til både skole, jobb og bloggen, men det begynner å komme seg. Senere i dag kommer dagens antrekk på bloggen, so watch out for that. Ha en fin dag videre, så skrives vi snart!♥ Hva har dere gjort de siste dagene?

Er nødt til å bli i godt humør

Hei dere! For litt siden fant jeg artisten Sam Hunt og siden da har jeg ikke hørt på noe annet. Når jeg hører på sangene hans klarer jeg ikke å bli i noe annet enn godt humør, for det er på en måte pop med litt country blandet i og da er man jo bare nødt til å bli i godt humør, haha. Tenkte hvert fall å tipse dere om et parav de sangene jeg har hørt mest på i det siste dersom dere ikke har hørt noe på han før. Enjoy, så skrives vi senere!♥ Har du hørt noen av sangene før? Hva synes du om musikken?

A rough start

Hei dere,beklager for sen oppdatering, men denne dagen har gåttett.Nå er det mandag og ny uke,for min del kunne denne uken startet bedre. Jeg presterte å forsove meg ganske kraftig til forelesningen så da var det bare å kaste seg ut av sengen og løpe til bussen. Det er ikke den beste starten på uken, men når man sovner klokken tre på natten så er det fort gjort å forsove seg litt. Vet ikke om det bare er meg, mennår jeg forsover meg og må starte dagenmed sånt stress, såblir på en mate resten avdagen ødelagt også.Det er så farlig å begynne og se serier når man skal sove, hver gang tenker jeg at jeg bare skal se en episode, men før jeg vet ordet av det så har jeg sett fem.Selvsagt lærer jeg aldri, selvom jeg tenkerhver dagat jeg skal slutteog ligge våken til langt på natt, haha.Regner med at jeg ikke er den eneste som går i den fellen innimellom. Denne uken blir hvertfall fullpakket med skolearbeid og jobb, men skal oppdatere dere så godt jeg kan selvsagt. Planlegger å filme en video ...

Sunday morning

Hei dere! Som sist søndag sitter jeg godt plantet i sengen for det er jo hva søndager er til for etter min mening. Det er den ene dagen i uken man har totalt fri fra alt og kan gjøre akkurat slik man vil, så her sitter jeg sminkefriimin alt for slitne sove t-skjorte, meden stor godteposeog har den første Hobbitfilmen rullende på pc-skjermen. I dag har jeg absolutt ingen planer så denne dagen skal jeg bare slappe av og lade batteriene for en ny og travel uke fylt med skole og jobb. Senere i dag kommer et innlegg på min favoritt Foundation for øyeblikket, so watch out for that! Dere får ha en flott søndag, så skrives litt senere♥ Hva skal dere i dag?

Ekstra fridag

Hei dere! Denne fredagen har vært så deilig og rolig frem til nå. Jeg var tidlig oppe, men har tatt det rolig i hele dag og bare lest litt psykologi og vasket noen klær. De to siste ukene nå har jeg gått rundt med en sinnsyk hoste så det var virkelig godt med en ekstra fridag til å slappe av og forhåpentligvis bli helt frisk. Heldigvis har det blitt bedre de siste dagene, men det er vanskelig å bli helt frisk når man må på skolen og jobbe med svært få muligheter til å slappe av. Så nå skal jeg bare lese litt videre før jeg kan ta meg helg med god samvittighet med masse smågodt og film i kveld.God helg til dere, håper dere får en bra helg med hva enn dere skal så skrives vi snart♥ Noen andre som er blitt forkjøla nå? Hva skal dere i dag? PS:Husk at jeg har en spørsmålsrunde gående så gjerne legg igjen spørsmålet ditt i kommentarfeltet under eller i Q&A inlegget HER.

Finally fall

Hei dere! Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at det endelig er høst, gud som jeg elsker denne årstiden! Det å endelig kunne dra frem de store skjerfene, luer og tykke strikkegensere er virkelig fantastisk. Er svært få andre som er like glad i høsttiden som det jeg er, haha. Det er bare noe med stemningen og atmosfæren som jeg liker så godt, det blir på en måte så fredelig ute når bladene skifter farge og mørke sniker seg inn på.Man kanpakke seg inn i et tykt pledd, tenne lys og kose seg med en kopp kakao, det er fantastisk det. Dere får ha en fin dag videre, så skrives vi snart♥ Noen andre enn meg som elsker høsten?

Study day

Hei dere! I dag ble forelesningen avlyst så da rigget jeg meg til i sengen med psykologiboken og her har jeg sittet så og si i hele dag. Endelig er jeg ferdig med det jeg skulle lese i dag så nå kan jeg slappe av med litt youtube videoer og en kopp kakao.Jeg har vært småsyk i nesten to uker nå så at forelesingen ble avlyst i dag passet meg ypperlig for da kunne jeg slappe av og lese hjemme. Det verste jeg vet er å være sykog jeg blir alltid syk når det passer dårligst. De siste nettene har jeg ikke fått sovet før tre-tiden så at jeg slapp å stå opp klokken syv i dag tidlig gjorde meg absolutt ingenting. Nå skal jeg som sagt se litt videoer på youtube, men vi skrives snart. Håper dere har hatt en fin tirsdag!

Some fall favourites

Hei dere! Min favoritt tid på å åretå kle seg er garanterthøsten, derfor er deteneste jeg har gjort hittil i dag er å bare drømme meg bort i alle de fine klærne de har på Nelly om dagen. Derfor har jegtenkt å vise dere noen av favorittenemine så langt. Jegkommer definitivt til å klikke noen av disse tingene hjem så fort neste lønning kommer for å sidet sånn. Ha en fin søndag videre! Jakke / Topp / Bukse Sko / Skjørt / GenserTopp / Genser / Kjole

Good morning

God morgen! I skrivende øyeblikk ligger jeg bare i sengen og prøver å tvinge meg selv til å stå opp og starte dagen, men det er så sinnsykt deilig å bare ligge her og dra seg når det først er helg. Har ikke mye mer på agendaen i dag enn litt skolearbeid for jeg har virkelig mye å ta igjen når det kommer til matten. Som jeg nevnte tidligere så studerer jeg økonomi og den matten vi har i år er tunge greier, spesielt for en tidligere p-matte elev. I tillegg burde jeg fågjortklart et parblogginnlegg forneste uke for den blir minst like travel som denne uken, så da er det greit å ha noen innleggliggende klare.Men før jeg drar megut av sengenog starter dagen så skal jegunne meg en episode av Sons ofAnarchy. Jeg har virkelig blitt helthektet på den serien i det siste, såhvis dere ikke har sett den så må dere virkelig ta en titt!Håper dere har en fin lørdag, så skrives vi snart♥Hva skal dere i dag?

Some snapshots

I'm back bitches!

Hola! Nå er det utrolig lenge siden jeg har skrevet noe som helst her, men endelig er jeg tilbake. Mye har skjedd siden sist og jeg har savnet å ha et fristed der jeg kan dele det jeg måtte ønske.Jeg begynte blant annetfor en ukestid sidenpå skolen igjen og nå studerer jeg økonomi og ledelse på høgskolen vi har her. Det er veldig artig å endelig være i gang med studier igjen og jeg trives utrolig godt på skolen. Det er mange herlige folk der og studiet er merkelig nok veldig spennende, så dette tror jeg blir et veldig bra år! Jeg skal gjøre så godt jeg kan forå oppdatere minst en gang om dagen og har lyst til å hvertfall få til et outfit-innlegg og en video i uken, så vi får se hvordan det går. Tar selvsagt i mot tips til innlegg dere vil se for nå er det lenge siden jeg harblogget så trenger litt idéer for å si det sånn.Vi skrives snart søtinger!♥ Hva vil derelese ompåbloggen fremover?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

Rikke Holm Andersen

Rikke Holm Andersen

Jeg heter Rikke Holm Andersen, er 20 år og studerer økonomi og ledelse. Her på bloggen deler jeg alt fra hverdagen min til tanker og meninger. Håper dere liker bloggen! E-post: rikkehablogg@hotmail.com Instagram: rikkeholmandersen

hits