Outfit 18.09.15

Hva synes dere?

Todays fall makeup

Hei dere! Siden høsten er her så er det på betyr det litt mørkere lepper og bruntonede øyenskygger, hurra for det. Dette er sminken jeg har brukt så og si hver dag en stund nå så hvis dere vil ha en video på den så bare rop ut! Jeg er så langt i fra en proff som man kommer til sminke, men synes det er artig å leke seg litt. Nåbærerdet straks til jobb og etter dethar jeg faktisk langhelg ogdet trengs for å si det sånn. Da blir noken del lesing til prøven neste uke, men skal også få ordnet noenordentlige blogginnlegg til dere og kanskje en video hvis det er stemning for det.Ha en fin onsdag så skrives vi snart♥ Noen andre som liker å leke seg litt med sminke? Noen videoer dere vil se?

Black & White outfit

Hva synes dere?

Dagene flyr

Hei dere! Når jeg kikket innom nå så jeg plutselig at jeg ikke hadde oppdatert dere på et par dager, wopsi. Dagene de siste ukene har flydd forbi med jobb og skole så bloggen har blitt helt glemt bort. Eller jeg har ikke glemt den helt bort for jeg har tenkt på flere innlegg og videoer jeg vil lage fremover, men å komme meg rundt til å oppdatere har blitt helt glemt bort. Høgskolen er virkelig mye mer krevende enn VGS så deter mye å sette seg inn i og gjøre uten at noen faktisk passer på at du gjør det du skal. I tillegg jobber jeg tre dager i uken så prøver fortsatt å lære meg og prioritere tiden til både skole, jobb og bloggen, men det begynner å komme seg. Senere i dag kommer dagens antrekk på bloggen, so watch out for that. Ha en fin dag videre, så skrives vi snart!♥ Hva har dere gjort de siste dagene?

Outfit 09.09.15

Hva synes dere?

Er nødt til å bli i godt humør

Hei dere! For litt siden fant jeg artisten Sam Hunt og siden da har jeg ikke hørt på noe annet. Når jeg hører på sangene hans klarer jeg ikke å bli i noe annet enn godt humør, for det er på en måte pop med litt country blandet i og da er man jo bare nødt til å bli i godt humør, haha. Tenkte hvert fall å tipse dere om et parav de sangene jeg har hørt mest på i det siste dersom dere ikke har hørt noe på han før. Enjoy, så skrives vi senere!♥ Har du hørt noen av sangene før? Hva synes du om musikken?

A rough start

Hei dere,beklager for sen oppdatering, men denne dagen har gåttett.Nå er det mandag og ny uke,for min del kunne denne uken startet bedre. Jeg presterte å forsove meg ganske kraftig til forelesningen så da var det bare å kaste seg ut av sengen og løpe til bussen. Det er ikke den beste starten på uken, men når man sovner klokken tre på natten så er det fort gjort å forsove seg litt. Vet ikke om det bare er meg, mennår jeg forsover meg og må starte dagenmed sånt stress, såblir på en mate resten avdagen ødelagt også.Det er så farlig å begynne og se serier når man skal sove, hver gang tenker jeg at jeg bare skal se en episode, men før jeg vet ordet av det så har jeg sett fem.Selvsagt lærer jeg aldri, selvom jeg tenkerhver dagat jeg skal slutteog ligge våken til langt på natt, haha.Regner med at jeg ikke er den eneste som går i den fellen innimellom. Denne uken blir hvertfall fullpakket med skolearbeid og jobb, men skal oppdatere dere så godt jeg kan selvsagt. Planlegger å filme en video ...

Current favorite foundation

Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere min favoritt Foundation for øyeblikket. Jeg har sikkert 15 forskjellige så bytter ofte mellom de, men de siste månedene har Isadora water basedmatte Foundation vært den mest brukte. Denne. Jeg sliter veldig med oljete hud så at denne hjelper med å matte ned huden er et stort pluss hos meg. Den er veldig tynn og rennende i konsistensen så på huden er den lett oggir en lett til middels dekkevne. For min del er det ikke et stort behov for å dekke over noe spesielt,det er mer forå jevne ut huden og matte den ned så mye som mulig og det synes jeg den gjør ekstremt bra. Detjeg også likergodt er at den matter ned, men kaker seg samtidig ikke påhuden så den gir etveldig naturlig resultat.Så dersom du skulleslite medoljete hud og vil matteden ned, men samtidig få et naturlig resultatsåvil jeg anbefale deg å prøve denne foundationen! Vi skrives snart!♥ Har du prøvd denne foundationen før? Vil dere ha flere slike sminkeinnlegg?

Sunday morning

Hei dere! Som sist søndag sitter jeg godt plantet i sengen for det er jo hva søndager er til for etter min mening. Det er den ene dagen i uken man har totalt fri fra alt og kan gjøre akkurat slik man vil, så her sitter jeg sminkefriimin alt for slitne sove t-skjorte, meden stor godteposeog har den første Hobbitfilmen rullende på pc-skjermen. I dag har jeg absolutt ingen planer så denne dagen skal jeg bare slappe av og lade batteriene for en ny og travel uke fylt med skole og jobb. Senere i dag kommer et innlegg på min favoritt Foundation for øyeblikket, so watch out for that! Dere får ha en flott søndag, så skrives litt senere♥ Hva skal dere i dag?

Ekstra fridag

Hei dere! Denne fredagen har vært så deilig og rolig frem til nå. Jeg var tidlig oppe, men har tatt det rolig i hele dag og bare lest litt psykologi og vasket noen klær. De to siste ukene nå har jeg gått rundt med en sinnsyk hoste så det var virkelig godt med en ekstra fridag til å slappe av og forhåpentligvis bli helt frisk. Heldigvis har det blitt bedre de siste dagene, men det er vanskelig å bli helt frisk når man må på skolen og jobbe med svært få muligheter til å slappe av. Så nå skal jeg bare lese litt videre før jeg kan ta meg helg med god samvittighet med masse smågodt og film i kveld.God helg til dere, håper dere får en bra helg med hva enn dere skal så skrives vi snart♥ Noen andre som er blitt forkjøla nå? Hva skal dere i dag? PS:Husk at jeg har en spørsmålsrunde gående så gjerne legg igjen spørsmålet ditt i kommentarfeltet under eller i Q&A inlegget HER.

Finally fall

Hei dere! Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at det endelig er høst, gud som jeg elsker denne årstiden! Det å endelig kunne dra frem de store skjerfene, luer og tykke strikkegensere er virkelig fantastisk. Er svært få andre som er like glad i høsttiden som det jeg er, haha. Det er bare noe med stemningen og atmosfæren som jeg liker så godt, det blir på en måte så fredelig ute når bladene skifter farge og mørke sniker seg inn på.Man kanpakke seg inn i et tykt pledd, tenne lys og kose seg med en kopp kakao, det er fantastisk det. Dere får ha en fin dag videre, så skrives vi snart♥ Noen andre enn meg som elsker høsten?

Study day

Hei dere! I dag ble forelesningen avlyst så da rigget jeg meg til i sengen med psykologiboken og her har jeg sittet så og si i hele dag. Endelig er jeg ferdig med det jeg skulle lese i dag så nå kan jeg slappe av med litt youtube videoer og en kopp kakao.Jeg har vært småsyk i nesten to uker nå så at forelesingen ble avlyst i dag passet meg ypperlig for da kunne jeg slappe av og lese hjemme. Det verste jeg vet er å være sykog jeg blir alltid syk når det passer dårligst. De siste nettene har jeg ikke fått sovet før tre-tiden så at jeg slapp å stå opp klokken syv i dag tidlig gjorde meg absolutt ingenting. Nå skal jeg som sagt se litt videoer på youtube, men vi skrives snart. Håper dere har hatt en fin tirsdag!
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

Rikke Holm Andersen

Rikke Holm Andersen

Jeg heter Rikke Holm Andersen, er 20 år og studerer økonomi og ledelse. Her på bloggen deler jeg alt fra hverdagen min til tanker og meninger. Håper dere liker bloggen! E-post: rikkehablogg@hotmail.com Instagram: rikkeholmandersen

hits