Hvem trenger vel søvn?

Hei dere! Jeg bare kikket innom en kjapp tur for å bare si at det blir ikke noe ordentlig oppdatering i dag. Vi jobber med eksamen som jeg har nevnt tidligere og den skal leveres i morgen så i dag blir hele kvelden satt av til å skrive ferdig. Vi haret par sider igjen så blir nok en lang kveld med lesing ogskriving dessverre, menhvem trenger vel søvn. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg ser frem til å få levert denne eksamenså har jeg en mindre ting å tenke på. Uansett lover jegå vise dere helgens innkjøp i morgen, så vi skrives da. Ha en fin tirsdag videre!♥ Noen andre som stresser med eksamen?

Jeg er forelsket

...I denne neglakken! For litt siden bestemte jeg meg for å prøve noen nyeneglelakker fra H&M for jeg har hørt overaskende mye bra om disse, og jeg kan bekrefte at de virkelig lever opp til det folk sier. Den gikk utrolig lett på og tørket relativt fort.Den er også ganske tykk så det holdtfaktisk bare med etlag påhver negl, selv om jeg liker alltidog ha to for å bare gjøre det jevnt og fint. Uansett vil jeg anbefale disse videre og jeg skal garantert draog kjøpe med meg noen flere for disse skuffet virkelig ikke. Bare en liten anbefaling fra meg i dag, men vi skrives igjen i morgen. Ha en fin kveld videre!♥ Har dere prøvd noe fra H&M sinnye kolleksjon?

Eksamenslesing & hjemmespa

Hei dere! Denne søndagen har gått til lesing til eksamen og litt "hjemmespa". Har akkurat tatt en god dusj med hårkur og smurt på et nytt lag med selvbrunig. Hater virkelig å være blek, så da må litt selvbruning til. Kjøpte en fra St. Tropez for et par måneder siden og er helt frelst, den legger seg helt perfekt og i tillegg er det en ekspress selvbruning så slipper å sove med den. Trenger bare ha den på i 3 timer så skyller jeg en av og det passer meg perfekt. Akkurat nå har jeg en liten pause, men tenkte å hive meg over bøkene snart,også lakke neglene i samme slengen. Når det er rett før eksamen får man kombinere hjemmespa med eksamenslesing, haha. Ha en fin søndag, så skrives vi snart!♥ Hva har dere gjorti dag? Bruker dere også søndager til litt hjemmespa?

Som jeg fryktet

Hei dere! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med Modern Family rullende på tv-skjermen, julebrus i glassetog to gode burgere foran meg. Jeg erhjemmealene i kveldså da laget jeg middag til meg selv og koser meg barei mitt eget selskap. Nevnte tidligere i dag at jeg skulle en tur til byen ogsom jeg fryktet ble det noen innkjøp. Fikk dratt med meg litt frabåde Bik Bok og H&M sågledermeg til å vise dere det i morgenTenkte bare å oppdatere dere litt, men nåskal jeg legge fra meg pc'n oghive nedpåmatenog kose meg videre i mitt eget selskap så får dereha en fin lørdagskveld!♥ Hva gjør dere i kveld?

Helt tragisk

Hei dere! I skrivende øyeblikk sitter jeg i sengen og chiller med treningstøyet, julemusikk og smågodt. De siste månedene har treningstøyet mitt gått fra å bli brukt til trening til å nå være min versjon av antrekket du har på deg når duslapperavhjemme og spiser snop en lørdag. Det er helt tragisk i grunn, men håper det ikke bare er meg så slipper jeg den dårlige savnvittigheten, haha. Håper hvert fall dere har en fin lørdag og koser dere masse i dag. Jeg tenkte å ta en liten tur til byen etterpå for å se om jeg finner noe fine plagg til høsten og vinteren. Har fått en 30%-kupong på et helt kjøp på Bik Bok så bør nesten utnytte den før den går ut, eller hva? Bortsett fra det bør jeg skrive litt på eksamen, men vi får se hva jeg gidder, haha. Er ikke akkurat det som frister mest når solen skinner ute, men må vel bareta meg i nakkeskinnet. Uansett så får dereha en fin dag, så skrives vi snart igjen!♥ Hva skal dere i dag?

Halleluja-stemning

Hei dere! Nå er det fredag og det betyr endelig litt fri, hurra for det! Dagene går virkelig i ett og jeg har ganske hektiske dager, så denne helgen skal jeg bare slappe helt av og kose meg med god mat og masse snop. Merker hvor mye mer jeg setter pris på helgen når ukedagene ellers er fylt opp fra morgen til kveld. Når fredagen kommer da er det halleluja-stemning i huset for å si det sånn, haha. Ha en fin fredag så skrives vi snart igjen!♥ Hva skal dere i helgen?

Etterlengtet fridag

Hei dere! I dag har jeg hatt en veldigetterlengtet fridag, hvert fall fra alt som har medskole og jobb å gjøre. For første gang på lengehar jeg ikke hatt noen oppgaver eller innleveringer i dag så da har min "fridag" blitt brukt til ordentlig vasking og rydding av soverommet og badet. Har tenkt på å gjøre det i sikkert snart to uker nå, men jeg er en mester i å utsette ting jeg burde gjøre, haha. I dag hadde jeg dessverre ingen unnskyldninger for å la være så da var det bare å dra på seg gummihanskene og skure i vei. Det er så sinnsykt kjedelig å gjøre sånt, men når du kan legge deg om kveldenmednytt og rent sengetøy og duften av grønnsåpe i rommet så er det så absolutt verdt det. Så i skrivende øyeblikksitterjeg i sengen og unner meg en liten pausefør jeg må kaste meg over bøkene forå lese litt. Eksamen nærmer seg skremmende fort så må virkeligutnytte sånne fridager somi dag.Heldigvis er det heller ikke lenge til juleferien, så får bare bite tennene sammen og lese forharde livet.De...
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

Rikke Holm Andersen

Rikke Holm Andersen

Jeg heter Rikke Holm Andersen, er 20 år og studerer økonomi og ledelse. Her på bloggen deler jeg alt fra hverdagen min til tanker og meninger. Håper dere liker bloggen! E-post: rikkehablogg@hotmail.com Instagram: rikkeholmandersen

hits