Todays fall makeup

Hei dere! Siden høsten er her så er det på betyr det litt mørkere lepper og bruntonede øyenskygger, hurra for det. Dette er sminken jeg har brukt så og si hver dag en stund nå så hvis dere vil ha en video på den så bare rop ut! Jeg er så langt i fra en proff som man kommer til sminke, men synes det er artig å leke seg litt. Nåbærerdet straks til jobb og etter dethar jeg faktisk langhelg ogdet trengs for å si det sånn. Da blir noken del lesing til prøven neste uke, men skal også få ordnet noenordentlige blogginnlegg til dere og kanskje en video hvis det er stemning for det.Ha en fin onsdag så skrives vi snart♥ Noen andre som liker å leke seg litt med sminke? Noen videoer dere vil se?

Current favorite foundation

Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere min favoritt Foundation for øyeblikket. Jeg har sikkert 15 forskjellige så bytter ofte mellom de, men de siste månedene har Isadora water basedmatte Foundation vært den mest brukte. Denne. Jeg sliter veldig med oljete hud så at denne hjelper med å matte ned huden er et stort pluss hos meg. Den er veldig tynn og rennende i konsistensen så på huden er den lett oggir en lett til middels dekkevne. For min del er det ikke et stort behov for å dekke over noe spesielt,det er mer forå jevne ut huden og matte den ned så mye som mulig og det synes jeg den gjør ekstremt bra. Detjeg også likergodt er at den matter ned, men kaker seg samtidig ikke påhuden så den gir etveldig naturlig resultat.Så dersom du skulleslite medoljete hud og vil matteden ned, men samtidig få et naturlig resultatsåvil jeg anbefale deg å prøve denne foundationen! Vi skrives snart!♥ Har du prøvd denne foundationen før? Vil dere ha flere slike sminkeinnlegg?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

Rikke Holm Andersen

Rikke Holm Andersen

Jeg heter Rikke Holm Andersen, er 20 år og studerer økonomi og ledelse. Her på bloggen deler jeg alt fra hverdagen min til tanker og meninger. Håper dere liker bloggen! E-post: rikkehablogg@hotmail.com Instagram: rikkeholmandersen

hits